Кабинет по дентална медицина д-р Еди Хугасян

Image

Дентален кабинет
Еди Хугасян

…красивата усмивка не може да бъде крайна цел, тя е начин на живот.
Image

Д-р Еди Хугасян

Практиката ми е изцяло поливалентна– покриваща нуждите на деца, тийнейджъри и възрастни. Работя кариесология, ендодонтия, хирургична, ортопедичнa, детска дентална медицина и ортодонтия.

През тези години, воден от натрупаният опит и вътрешните си убеждения, за това какво трябва да предлага денталният лекар на своите пациенти, се стремя към изграждане на една стабилна връзка на доверие между лекар и пациент. Тя е една много добра основа за качество на свършената работа.

Завърших висшето си образование в Медицинския  Университет в гр. Пловдив през 2001 година – магистратура по Дентална Медицина. Започнах собствена практика през 2002 г. в Стоматологична Поликлиника –Пазарджик и в  с. Звъничево. От 2009 г. насам  практикувам  в собствен кабинет в Пазарджик.
Ежегодно посещавам семинари или практически курсове за усъвършенстване на знанията и уменията си. Имам квалификации в областта на директните композитни възстановявания и ортодонтията.  Далеч съм от идеята за прилагане в практиката си на всяка иновация, всеки нов материал или подход. Предпочитам да използвам такива, които са се доказали и утвърдили във времето, на които може да се разчита, че наистина работят.
В денталната медицина изключително значение отдавам на профилактиката, защото смятам, че когато човек се грижи сам за себе си, се създава една по-добра среда, в която денталният лекар може да работи сигурно и предвидимо. Така и лечебните резултати са най-дълготрайни, а това изисква и всеки пациент. Основната ми цел при провеждане на каквото и да е лечение е да се опитам да запазя във възможно най-голяма степен естествените зъбни тъкани. Особен интерес за мен са директните композитни  възстановявания  и ортодонтията като начини за постигане на една по- добра усмивка по начин, минимално инвазивен към това, което ни е дала природата. Изпитвам  истинско удоволствие от добре свършената работа.

Част от екипа

Медицинска сестра Елена Ракова
Завършва висшето си образование през 2014 в Медицински Университет в гр. Пловдив- специалност  Медицинска сестра. Провежда тримесечно обучение  в кабинета на д-р Еди Хугасян веднага след завършването си. Усвоява  уменията необходими за работа като дентален асистент и става неизменна част от екипа на практиката ни. Нейни основни приоритети са да се грижи за дезинфекцията и стерилизацията в кабинета и за това престоят на пациентите да бъде максимално комфортен, ефективен и по-малко стресиращ.
Елена Ракова
Елена РаковаМедицинска сестра
С натрупаните знания и опит и помощта на съвременни технологии, при стриктно следване на правилата на добра дентална медицина, ние лекуваме пацинтеите си като получаваме предвидими и трайни резултати за едно по-добро дентално здраве.

Дентални практики:

0
Доволни паценти
0
Дентална практика
Image
Работно време:
Понеделник - Четвъртък
09:00 - 12:00 ч. и 13:00 - 15:00 ч.